szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Híreinket saját weboldalán is felhasználhatja, beágyazható aktív hírablakunkon keresztül.
Túrák gyalog vagy két keréken
Pihenni, kikapcsolódni számtalan módon lehet. Valaki a sportra, valaki a "kényeztető" pihenésre, valaki az "önfeledt" bulizásra teszi le a voksát. A túrázás sport, buli és aktív pihenés is egyben.
2010-12-02 04:32:30
Összetartás - forrás: Kaposvári TTE
Összetartás - forrás: Kaposvári TTE
Ehhez csinál kedvet a Kaposvári Természetbarátok Turista Egyesülete bemutatkozása.
"Célunk: a szabadidő hasznos eltöltése az egészséges életmódot szolgáló és a családnak közös élményt nyújtó túraprogramok szervezése. Fontos számunkra a sport, a természetszeretet, valamint az egészségmegőrzés igényének összekapcsolása, összehangolása? és nem a versenyszellemben lefolytatott vetélkedés." - olvasható az egyesület weboldalán.
"Fantasztikus érzés egy-egy túra után elégedetten és büszkén hátradőlni, lepihenni. Nem is beszélve a látottakról, egy jó csapat nyújtotta további élményekről. .. Elhatározás kell és ráérzünk arra a varázsra, amelyet az előttünk álló élmény nyújtani képes." - folytatódik a kedvcsináló.

Az Egyesület az Első Kaposvári Munkás Turista Egyesület jogutódjaként 1983-ban alakult. Ma több mint kétszáz tagot számlál két szakosztályban (gyalogos és kerékpáros).

Gyalogos szakosztály: környékbeli, országos, és néha határon túli túrákat szervez előre megtervezett program alapján az év minden évszakában.

Kerékpáros szakosztály: kora tavasztól, késő őszig havonta két alkalommal szervez egy rövidebb és egy hosszabb túrát, főleg Somogy megyében, illetve kisebb számban országos szinten is.

Két túra közötti időt klubestek keretében kötetlen beszélgetésekkel, élménybeszámolókkal, a túrákon készített fotók megtekintésével töltik.

Az Egyesület Turistaházat tart fenn Zselickisfaludon. Az országosan is jól ismert ?VÁNDOR? turistaház és táborhely messzemenően kielégíti a túrázók igényeit. A turistaház az E7-es Európai hosszú távú vándorút és a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kék Túra bélyegzőhelye.

Az egyesület által szervezett programokon túl hasznos információk és képes beszámolók is találhatók a Kaposvári TTE oldalán.

forrás: Kaposvári Természetbarátok Turista Egyesülete

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.