szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Ne habozzon, lapozzon híreink között. Közérdekű információk közérthető nyelven.
Szegedi Borfesztivál és Szegedi Hídivásár
Május 18-27 között ismét a magyar borászok, kézműves ételek készítői népesítik be Szeged tereit. A gasztronómiai élmények mellett kézműves kirakodó vásár és könnyűzenei koncertek sora ígér tartalmas időtöltést.
2012-05-13 07:54:48
Szeged Napja plakát
Szeged Napja plakát
A XVIII. Szegedi Borfesztiválnak otthont adó Széchenyi téren 156 kiállító, a Gasztroudvar új helyszínén, a Klauzál téren további 41 árus várja majd a látogatókat.

A borünnep három színpadán (ÁRKÁD-SZEGED Színpad, GDF SUEZ Színpad, GRAND CAFÉ Színpad) 80 zenei program gondoskodik a jó hangulatról.

A Dóm téri kavalkád május 25-27. között számos ingyenes koncerttel várja a vendégeket, a nyitó napon a Pál utcai Fiúk, a Heaven Street Seven és a Quimby szórakoztatja a nagyérdeműt.

Az ország egyik legnagyobb kézműves seregszemléjére, a XIII. Szegedi Hídivásárra május 26-27-én kerül sor a Belvárosi hídon, valamint a környező utcákban.

Szeged Napja nevet méltán viselő Ünnepségsorozat részletes programja a www.szegediborfesztival.hu és a www.hidivasar.hu oldalakon egyaránt megtalálható.

üdülni akarok

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.