Ne habozzon, lapozzon híreink között. Közérdekű információk közérthető nyelven.
Síoktatástól síutakig minden egy helyen a Bókay Sísuliban
A Bókay kerti Síiskolában csoportos sí és snowboard tanfolyamok tartása mellett síutakat és kihelyezett tanfolyamokat is szerveznek. A sport mellett szórakoztató szülinap tartására is lehetőség van.
2013-01-06 06:55:29
4seasons Síiskola
4seasons Síiskola
Csoportos sí és snowboardoktatás indul a Bókay kerti Síiskolában

Január 5-11 között indulnak a csoportos tanfolyamaink a januártól márciusig tartó időszakra. Heti egy, illetve két alkalmas tanfolyamokra lehet beiratkozni, a kezdőtől a szuperhaladóig, 7 különböző tudásszinten. Korábbi tanítványaink jelentős kedvezménnyel vehetnek részt az oktatásokon (20-40 %) Aki ezekre szeretne jelentkezni most még csatlakozhat a csoportokhoz. Természetesen egyéni sí és snowboardoktatásra is van lehetőség, bejelentkezés: 06305753262

Egynapos síutak

Januárban két szombaton, 12-én és 26-án síbuszt indítunk a közeli síterepekre. A célpont igény szerint lehet Mátraszentistván, Kékestető, Donovaly, Chopok, vagy valamely közelebbi osztrák pálya ( St Corona, Annaberg, Mitterbach, Shtuleck) Utazás a síiskola 9 személyes Ford Transit buszával, legalább 6 fő jelentkezése esetén.

Útiköltség a hazai célpontok esetén 2500 Ft, Szlovákia 5400 Ft, Ausztria 7900 Ft

Péntek esti sízés a Mátrában

Péntek esténként a szuperhaladó csapat edzéseit Mátraszentistvánban tartjuk. Rendszerint van üres hely a buszban, aki csatlakozni szeretne, szívesen elvisszük. Indulás 15 órakor a síiskolától, sízés 5-8-ig, hazaérkezés este 10 óra tájban. Útiköltség 2500 Ft.

Lackenhof csütörtöktől vasárnapig

Januártól márciusig több időpontban szervezünk sítúrát oktatással. Pályaszállásunk, a lackenhofi Sporthotel igényes szolgáltatással, kitűnő konyhával vár bennünket. Időpontok honlapunkon találhatóak.

Szülinap a síiskolában

Nincs hol megtartani gyermeked szülinapját? Szeretnéd ha profi szórakoztatásban részesülnének? A 4season Síiskola ere is lehetőséget biztosít. Szülinapok, hófánkozással, Moha bácsival, igény szerint sízéssel. Időpont egyeztetés 06305753262-es számon Gerencsér Ritánál. Részletek a honlapon „szolgáltatásaink” címszó alatt.

Várunk programjainkon,

4seasons Sí és Snowboardiskola

forrás : Bókay-kerti Síiskola

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.