szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Híreink között megfér egymás mellett helyi esemény vagy országos rendezvénysorozat is.
PHOTOEXPO Közép-Európai Fotós Szakmai Kiállítás
A PHOTOEXPO a legnagyobb magyarországi fotós rendezvény. 2012. október 13-14-én Budapesten a Lurdy-házban mintegy 1000 m2-en tekintheted meg a fotós szakma legkiemelkedőbb kiállítását.
2012-09-30 10:15:48
Photoexpo 2012
Photoexpo 2012
Emellett ezen a hétvégén fotós tudásodat is fejlesztheted mintegy 40 előadáson és workshopon, valamint 6 helyszíni műteremben 15 gyönyörű modellt fotózhatsz egyedi díszletekben. Az eseményről minden fontos információt megtalálsz a photoexpo weboldalon.

A PHOTOEXPO mintegy 1000 m2-es kiállítói terme teljesen megtelt, így valóban a legnagyobb magyarországi fotós szakmai kiállítást tekintheted meg október 13-14-én a Lurdy-házban. Elmondhatjuk, hogy a hazai fotós piac minden jelentős cége bemutatkozik számodra ezen a hétvégén és testközelből láthatod, kipróbálhatod a legújabb fényképezőgépeket, objektíveket és egyéb fotós eszközöket.

A kiállítók listáját megtekintheted a következő oldalon: kiállítók.

A PHOTOEXPO műtermeiben szebbnél-szebb modelleket fotózhatsz, akiket több mint 200 jelentkező közül választottuk ki. Annak érdekében pedig, hogy valóban profi képeket készíthess, már most javában zajlanak a fotózások előkészületi munkái. A műtermekhez egyedi berendezéseket és díszleteket gyártunk, illetve szerzünk be.
A modellek megjelenésének az egyedi díszletekhez való illesztésén már dolgozik profi divattervező stylistunk, Engi Xénia Petronella (EXP Fashion), míg a sminkeket Székely Katalin és csapata, a hajkölteményeket pedig Fodó Gyöngyi és csapata készíti elő.


Az előadásokon is dolgoznak a szakemberek, amelyek összességével a PHOTOEXPO egy kétnapos fotós képzést is hordoz magában számodra. Folyamatosan egyeztetünk az előadókkal és kérünk fel újabb és újabb szakembereket, hogy valóban hasznos információk tömegével szolgáljunk számodra az október 13-14. hétvégén. Annyit már mondhatunk, hogy sok olyan témát is érintünk majd, amelyekről talán ritkábban hallani, viszont a fotózáshoz rendkívül fontosak.

forrás: Pixinfo.com

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.