Ne habozzon, lapozzon híreink között. Közérdekű információk közérthető nyelven.
Olimpikonok jártak Ópusztaszeren
Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba látogattak el magyar olimpiai bajnokok 2013. november 19-én. Az egykori sportolók szellemi útravalóul és üzenettel is szolgáltak nekünk, van mit tanulni Tőlük.
2013-11-20 10:28:40
Olimpikonok az ópusztaszeri Emlékparkban.
Olimpikonok az ópusztaszeri Emlékparkban.
Nemzetünk nagyjai először az Árpád-Emékművet, a közvetlenül mellette található Aranybulla-Emléket, majd az Árpád kori kiállítást nézték meg a Rotundában,-záróaktusként a Feszty-körképet tekintették meg 2013. november 19-én az ópusztaszeri emlékparkban. A MOB által fenntartott Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja
40 fős csoporttal tette tiszteletét a Parkban.
A Bajnokok között üdvözölhették hozzátartozóikkal többek között Köteles Erzsébetet, Rejtő Ildikót, Nemzetünk Sportolóját, Tas Olgát, Ambrus Miklóst, Gelei Józsefet, Ihász Kálmánt, Kárpáti Györgyöt, Novák Dezsőt, Palotai Károlyt, Szabó Józsefet és Varga Jánost a vendéglátók.
`Az ópusztaszeri látogatásunkkal is erősíteni szeretnénk, hogy a magyar olimpiai bajnokok hűen kiállnak az összetartozás és együvé tartozás ügye mellett. Szeretnénk, ha minél többet követnék példánkat, hogy érdemes tenni, küzdeni Magyarországért.`–hangsúlyozták látogatásuk alkalmával a kimagasló teljesítményű sportolók az egészséges nemzettudat szükségességét.

forrás : Ópusztaszer Nemzeti Történeti Emlékpark

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.