üdül_regisztrál

   Szállás kereső vendég

   regisztráció

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Képtelenség, hogy ne legyünk képesek képet adni utazási hírekhez, ha mégis - küldjön képet Ön.
Nyitott pincék napja - Pünkösdkor
A június 11-13.-i hétvége igazi ünnepnek ígérkezik a borbarátok számára. Országszerte közel száz pincészet tárja szélesre kapuit az érdeklődők előtt.
2011-06-06 22:17:43
Plakát
Plakát
A kedvezményes kóstolók mellett sok helyen lehetőség nyílik a pince és a szőlőbirtok bejárására, temérdek új ismeret megszerzésére is; s a jóféle borok mellé finom falatok is kerülhetnek a vendégek asztalára.

A bort nem szabad egyszerűen csak meginni, - ízlelni, élvezni, kóstolni kell, és beszélni kell róla! - ettől kel életre és lesz több, mint alkoholos ital, vagy élvezeti cikk! A franciák azt vallják "Az étkezés bor nélkül, nap napfény nélkül". Ám a jó bort csak kortyolni szabad, mohón nem lehet inni. - olvashatjuk a Nyitott Pincék Szövetsége oldalán.

A jó borokat józan fejjel érdemes kóstolni, hogy ne csak az ízek, de a színek, illatok is eljussanak érzékeinkhez. A bor társasági ital, mely fokozza hangulatunkat. Kellemes társaságban pár palack finom bor a felhőkig emelheti a hangulatot, ahol Bacchus vár mindenkit egy koccintásra.

A jó borban öröm, barátság és dal van - tartja egy régi magyar mondás. A magyar ember erre emeli poharát, amikor azt mondja - Egészségünkre!

A Pünkösd hétvégéje évek óta a borbarátok ünnepe is. Évről-évre egyre több pincészet nyitja meg kapuit és várja a természet, a szőlő és a bor kedvelőit egy kötetlen hangulatú találkozóra.

A 2011. évben résztvevő pincék listáját letöltheti oldalunkról vagy további információkat tudhat meg a szervező Nyitott Pincék szövetsége oldaláról.

Kedvcsinálónak néhány hangulatkép:

Bogácsi pincesor
Verőszala Gál pince
Tokaj pince
Somló hordók
Szegi_Pince
Bikavér

forrás : Nyitott Pincék Szövetsége

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.