Ne habozzon, lapozzon híreink között. Közérdekű információk közérthető nyelven.
Május 28-án nyílik a Dánfoki Üdülőközpont
Május 28-29-én Dánfoki Szezonnyitó Bulit tart a Békési Városi Kulturális Központ. Mint ismeretes év elejétől az intézmény az üdülőközpont működtetője, és az új feltételek között a mostani az első szezon.
2011-05-10 00:43:21
Dánfok régen.
Dánfok régen.
A rendezvény keretében mutatják be a frissen elkészült Békés Kártyát, és ünnepélyes keretek között adják át az első sorszámút.

A buli május 28-án, szombat este a Torony Band koncertjével kezdődik. Vasárnap családi piknik keretében gyereknapot tartanak. Itt a gyerekek játszhatnak, szüleikkel művészeti csoportok fellépését tekinthetik meg, illetve a felnőttek számára maga a környezet: a lombos fák és a vízpart is felüdülést jelent. A Békési Horgászegyesület délelőtt a gyerekeknek horgászversenyt rendez.

A Békési Városi Kulturális Központ célja, hogy Dánfok ? a nyolcvanas évekhez hasonlóan ? ismét a békésiek kedvenc pihenő- és találkozóhelye legyen, újra a szívükbe zárják.

forrás : Önkormányzati Sajtószolgálat

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.