szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Tud olyan hírt, ami máshol nem jelent meg, de másokat is érdekelhet - írja meg az oldalunkra.
Libegőzz Eplényben! Minden nap nyitva a Bringaréna!
Július 15-étől minden nap délelőtt 10-től délután 18 óráig várja vendégeit az eplényi Bringaréna.
2013-07-22 05:57:39
Libegő a Bringarénában
Libegő a Bringarénában
A Balatontól és a fővárostól is könnyedén megközelíthető szabadidőközpont pompás lehetőséget kínál családoknak, baráti társaságoknak kirándulással, libegőzéssel egybekötött kerékpározásra.
A Bringaréna felvonójába be lehet tenni a kerékpárt is, így a tetőn kiszállva csupán gurulni kell lefelé a pályákon. Fáradtság nélkül lehet megismerkedni a hegyikerékpározás szépségeivel.

A tavaly elkészült 4 pálya mellé Eplényben 7 új kerékpáros nyomvonalat alakítottak ki a sípályák területén, és további 5 új erdei pálya és 5 új összekötő szakasz áll engedélyezés alatt.
A Bringaréna családi élménypályái gyermekek számára is könnyen teljesíthető, enyhe lejtésű útvonalak. A kicsik szülői felügyelet mellett, biztonságban biciklizhetnek a természetben. Ugyanakkor az élménypályák felnőttek számára is élvezetes útvonalak, melyekről csodás kilátás nyílik a környező hegyekre.

Az egészen kezdők számára egy hegyikerékpáros tanulópályát építettek Holle Anyó kunyhója mellett, ahol könnyedén elsajátíthatók a biztonságos kerékpározás alapjai.

A lankás pályák kedvelői mellett az izgalmasabb élményekre vágyók is megtalálják a nekik való terepet. A cross country, a freeride valamint a downhill pályákon garantált a magas adrenalinszint.
A Bringaréna számos rendezvénynek ad otthont, melyről bővebben itt lehet olvasni.

Természetesen nem csak a kerékpárosokra gondoltak a Bringaréna üzemeltetői. A Szent Sólyom felvonóval lehet libegőzni. Már a libegőből is nagyszerű a kilátás, de a felvonóból kiszállva csupán néhány lépésre található az Ámos-hegyi kilátó, ahonnan mesés panoráma tárulkozik elénk. A hegyekkel és völgyekkel tűzdelt vadregényes táj magával-ragadó, ráadásul tiszta időben még a Balatonig is el lehet látni. A nézelődés végeztével a felvonó vissza is visz a völgybe. Több kijelölt tűzrakó hely van az Ámos-hegyi pihenőerdő területén, amelyek ideálisak szabadtéri piknikezésekhez, ugyanakkor a Kemencés Büfé finomságaival is biztosított a felfrissülés és az energiapótlás.

Az aktív kikapcsolódást kedvelők számára is kitűnő úti cél Eplény. Akár gyalogosan, akár kerékpárral kellemeset lehet kirándulni a környéken.
A Bringarénából induló kerékpártúrák során megközelíthető a környék valamennyi nevezetessége: Bakonybél, Kőris-hegy, Zirci Arborétum, Római-fürdő stb.
Aki nem visz magával kerékpárt, az bérelhet a Bringarénában. Kiváló minőségű kerékpárokkal és kiegészítőkkel szolgál a kerékpárkölcsönző. A kerékpárok mellet még túrafelszerelés és nordic walking botok is bérelhetők.

Ha több napot szeretnénk eltölteni a környéken, arra is van lehetőség. Holle Anyó pályaszállása várja a hosszabb pihenésre vágyókat.
Mindemellett a Bringaréna ideális helyszín osztálykirándulások, csapatépítő programok és céges rendezvények lebonyolítására is.


forrás : sielok.hu

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.