szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Ne habozzon, lapozzon híreink között. Közérdekű információk közérthető nyelven.
KosART: fotózzon minőséget, minőségért
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 2011-ben indította útjára Nemzeti Fogyasztói Termékkosár elnevezésű kezdeményezését. A kezdeményezés keretében az NFH fotópályázatot hirdetett.
2012-05-07 18:37:19
illusztráció - sztárok kosara
illusztráció - sztárok kosara
A Nemzeti Fogyasztói Termékkosarat népszerűsítő 13 magyar sztár – Csonka András, Gaál Noémi, Jakupcsek Gabriella, Katus Attila, Köböl Anita, Mautner Zsófi, Németh Lajos, Novodomszky Éva, Peller Mariann, Puskás Péter, Sütő Enikő Tatár Csilla valamint Váczi Gergő – minőségi termékekkel telepakolt kosarairól készült fotósorozat után a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság fotópályázatot hirdet. A képek központi témája a fogyasztói kosár, a minőség humoros vagy éppen művészi ábrázolása.

Katus Attila és Csonka András a fotózás szünetében megharcolt a leggazdagabb kosárért, nem győztek válogatni a minőségi termékek, alapanyagok között. Végül Csonka András nagyvonalúan átengedte a vörös bort Katusnak, mert úgysem iszik soha alkoholt. Katus Attila számára egyébként nemcsak a mozgás, de az egészséges étkezés is fontos, ezért csak olyan termékek vagy forgalmazók mellé áll, akik elkötelezettek a kiváló minőség mellett.
Csonka András tudatosan választ egészséges és minőségi termékeket, ezért örömmel mondott igent arra, hogy részt vegyen a kampányban.
Novodomszky Éva gyakran készít olasz ételeket a családjának, ám ha itthon vannak, akkor minőségi, magyar alapanyagokat választ hozzájuk. A minőségi termékekkel megrakott kosarak mellett mindannyian a biztonságos, fogyasztóvédelmi szempontból megfelelő minőségű termékekre hívták fel a figyelmet.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság folytatja a márciusban, sztárfotókkal megkezdett népszerűsítést, és fotókat vár műkedvelő vagy éppen hivatásos fotóművészektől a minőség, a valódi értékek innovatív, művészi megjelenítése érdekében. A beérkező fotókat a Nemzeti Fogyasztói Termékkosár hivatalos honlapján, illetve a program Facebook-oldalán jelentetik meg, ahol várják a fogyasztók véleményét is az alkotásokról.

„A pályázat célja, hogy amatőr vagy akár profi fotósok szemével mutassa be az alkotók véleményét arról, hogy mi a valódi minőség, mi az, ami a fogyasztók kosarába kellene, hogy kerüljön.
Cél, hogy az alkotások művészi jellegű termékábrázolásokon, humoros ötleteken, a valós vagy ideális állapotok bemutatásán keresztül mutassák meg szimbolikusan a hazai fogyasztói kosarat.” – mondta Pintér István, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatója.

A kezdeményezés célja induláskor az volt, hogy ráirányítsa a fogyasztók figyelmét a biztonságos, minőségi, fogyasztóvédelmi szempontból megfelelő termékekre. A Termékkosár egyaránt tartalmaz Magyarországon gyártott termékeket és olyan globális termékeket, melyek a hazai fogyasztói kultúrában elismerhetők.

A pályázatra beküldött fotók helyezéseiről az NFH által delegált zsűri dönt.
A beküldési határidő: 2012. június 3. Eredményhirdetés 2012. június 15-én lesz.
A pályázat első díja a Kézműves Magyar Ízek Kft. által felajánlott és összeállított termékkosár.

A pályázati feltételekről és a jelentkezés menetéről további információ a www.termekkosar.hu oldalon található.

forrás: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.