üdül_regisztrál

   Szállás kereső vendég

   regisztráció

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Híreinket saját weboldalán is felhasználhatja, beágyazható aktív hírablakunkon keresztül.
Jó az öreg a vendégháznál is - Nyugdíjas Expo 2011
November 25?27. között a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban ismét megrendezik a Nyugdíjas Expót, a kifejezetten a szépkorúaknak szóló kiállítását.
2011-10-06 05:23:48
illusztráció
illusztráció
Az Expo immár harmadik alkalommal várja az időseket ? és természetesen családtagjaikat is ? ingyenes szűrővizsgálatokkal, kedvezményekkel, karácsonyi vásárral és számos újdonsággal.

A Nyugdíjas Expo rendezői az idén is folytatják a már jól bevált hagyományokat, a látogatók olyan termékekkel és szolgáltatásokkal ismerkedhetnek meg, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását segítik.

A szűrőkamionban lehetőség nyílik ingyenes egészségügyi szűrésekre. Eljönnek idősbarát szervezetek, idősklubok az ország minden tájáról, a közönség kedvezményes, külföldi és hazai üdülési ajánlatok közül válogathat, s jobbnál jobb ötleteket talál a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

Az idei kiállítás újdonsága a ?Gyógyfürdők szigete?, ahol hazánk fürdővárosai és gyógyfürdői vonultatják fel kínálatukat, illetve kifejezetten a szenior korosztálynak szóló gyógyászati és rekreációs szolgáltatásaikat, akcióikat.

Sztárokból sem lesz hiány: Kovács Kati és Bangó Margit mellett ezúttal Lagzi Lajcsi és Delhusa Gjon is színpadra lép.

További részleteket a Nyugsíjas Expo oldalán olvashatnak.

A belépőjegyek megvásárolhatók a nyugdíjasklubokban, a szervező G-mentor Kft. irodájában (1143 Budapest, Szobránc köz 6., munkanapokon 9?16 óra között; tel.: 210-8345), valamint október végétől a nagyobb jegyirodákban. Az árak tavaly óta nem emelkedtek: jegyek ? nyugdíjasigazolvánnyal ? elővételben kedvezményes áron 400 forintért, a helyszínen pedig 500 forintért válthatók.

Üdülni akarok

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.