szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Képtelenség, hogy ne legyünk képesek képet adni utazási hírekhez, ha mégis - küldjön képet Ön.
Itt van újra a Miskolci Téli Kocsonya Fesztivál
Az Észak-magyarországi régió kiemelkedő rendezvénye, a Miskolci Tél – Kocsonyafesztivál, 2013. február 22- 24. között immár 13. alkalommal kerül megrendezésre, mára egy egyedülálló, kiemelkedő látogatottságú és elismertségű országos rendezvénnyé nőtt
2013-02-21 23:15:33
A fesztivál célja, hogy a téli szezonban is a városba látogassanak a kül- és belföldi vendégek, s Miskolcon egy vendégszerető, gasztronómiai, kulturális és turisztikai értékekben gazdag régióközpontot ismerjenek meg. A fesztivál hangulatát színes kulturális és zenei program biztosítja, egy fergeteges sokadalmi hangulat megteremtéséhez ugyanakkor elengedhetetlen a vendégváró vállalkozások jelenléte.


A fesztivál sikeréhez hozzájárulva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége - vállalkozói fórum keretében - előzetesen tájékoztatta az alkalmi rendezvényen megjelenő vállalkozások képviselőit, hogy mely jogszabályi előírások megtartására fordítsanak fokozott figyelmet a gyakorlati munkájuk során.
A fórum célja, hogy elősegítse a vállalkozások jogkövető magatartását, továbbá biztosítsa a fogyasztói elégedettséget.forrás: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.