üdül_regisztrál

   Szállás kereső vendég

   regisztráció

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Híreinket saját weboldalán is felhasználhatja, beágyazható aktív hírablakunkon keresztül.
Hosszú távú elköteleződés az üdülési jog!
Egyre több fogyasztó vásárol üdülési jogot az éves szabadság és pihenés eltöltése érdekében. Az üdülési jog megvásárlásával a fogyasztók hosszú távra, rendszerint 15, 30 vagy 50 évre vállalnak kötelezettséget, amely általában jelentős anyagi kiadássa
2013-02-02 09:32:09
Európai Fogyasztói Központ
Európai Fogyasztói Központ
Az üdülési jogot tartalmazó megállapodás egy speciális szerződés, amely fogyasztóvédelmi szempontból különösen érzékeny problémákat vet fel, és ezért különösen fontos a kellő körültekintés és óvatosság a fogyasztók részéről.

Az Európai Fogyasztói Központ Magyarország (EFK) kiemelt feladatának tartja az üdülési joggal kapcsolatos fogyasztói ismeretek bővítését és az üdülési jog kockázatainak megismertetését a fogyasztókkal.

Dr. Kriesch Attila, az EFK igazgatója a Hír TV Panaszkönyv című műsorában beszélt az üdülési joggal kapcsolatos tudnivalókról, valamint arról, hogy hogyan lehet az esetleges későbbi problémákat és anyagi veszteséget elkerülni. A beszélgetés az NFH oldalán nézhető meg.

Emellett az üdülési joggal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról az EFK egy kiadványt is készített, amely a központ honlapjáról érhető el.forrás: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.