Ne habozzon, lapozzon híreink között. Közérdekű információk közérthető nyelven.
Hamarosan kezdődik a Budapest Winter Invitation akció
A Magyar Turizmus Zrt. idén ötödik alkalommal szervezi meg a Budapest Winter Invitation téli forgalomélénkítő kampányát. Az új elemekkel bővült akció 2010. november 15-én indul és 2011. március végéig tart.
2010-10-28 05:02:15
Itthon otthon van
Itthon otthon van
A Budapest mint vonzó turisztikai desztináció népszerűsítése érdekében elindított akció keretében a részt vevő szállodák idén többek között ingyenes fürdő belépő által megnövelt hozzáadott értéket kínálnak vendégeiknek.

Az idei BWI kampány kiemelt stratégiai partnerei között lesz a Malév Zrt., a Magyar Szállodaszövetség, a Budapest Airport Zrt., a BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft., a Budapest Gyógyfürdői Zrt. is.

Legfőbb célpiacai: Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Benelux államok, Skandinávia, illetve Csehország, Szlovákia, Románia, Lengyelország, Oroszország.

forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.