szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Tud olyan hírt, ami máshol nem jelent meg, de másokat is érdekelhet - írja meg az oldalunkra.
Festők Városa Kaposvárott
Rippl-Rónai szülővárosa a képző- és társművészetek ünnepére hívja vendégeit 2012. május 24-27. között. Kiállítások és attrakciók, bohém pillanatok, színes programok sokaságával várja a látogatókat Kaposvár, a Festők Városa!
2012-05-21 19:38:24
Festők Városa plakát
Festők Városa plakát
2012. május 24-én és 25-én, a Festők Városa Hangulatfesztivál keretében a Somogy Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége fogyasztóvédelmi tanácsadást tart a rendezvényre látogató érdeklődőknek. A felügyelőség a rendezvény helyszínén szóróanyagokat helyez ki, továbbá a lakosság széles körét érintő kérdésekben fogyasztóvédelmi totó kitöltésére is lehetőség nyílik.

"Szabadtéri kiállítások, utcatárlat, performer előadások és fényfestészet, vetítések, alternatív képző- és összművészeti programok szólítják meg a művészetek kedvelőit. A szökőkút mellett szól a jazz és egymásra kacsint a blues és a folk zene. Somogyi ritmusra dobban a láb, tüzes tangó és ölelő keringő dallama száll a széllel. Csillagszemű gyerekek maszatos kezekkel formáznak, festenek: u(j)j stílus születik!

Művészeti értékek, izgalmas vizuális kísérletek, nyugalmat hordozó harmónia, pörgős és elgondolkodtató pillanatok, játék, élmény, barátság… Ez Kaposváron májusban a Festők Városa Hangulatfesztivál."

A programokról bővebben a festők városa oldalon.

forrás : Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.