Tud olyan hírt, ami máshol nem jelent meg, de másokat is érdekelhet - írja meg az oldalunkra.
Budapesti Pálinkafesztivál 2013. május 16-19.
A Budapesti Pálinkafesztivál a belvárosba költözik. 2013. május 16-19. között ÚJ HELYSZÍNEN a Belvárosban, az Erzsébet téren kerül megrendezésre a Budapesti Pálinkafesztivál immár 8. alkalommal. Harmadik éve kiválasztják az Év Pálinkáját is, 2013-ban
2013-05-08 19:25:14
2013 a meggy éve lesz a Budapesti Pálinkafesztiválon, amelyen a hamisítatlan magyar gyümölcsből készült pálinkák és a meggyes ételkülönlegességek kapják a kiemelt szerepet. Május 16 és 19 között ismét a belvárosban, az Erzsébet téren nyitja meg kapuit a tavaszi, gasztronómiai rendezvény, közel négyszáz párlattal, huszonöt kiállítóval és az Év pálinkájával. Az elmúlt évek nagy kedvencét, Magyarország pálinkafőzőinek közös blendjét először a Budapesti Pálinkafesztiválon kóstolhatja meg a közönség.

Folytatódik a Budapesti Pálinkafesztivál népszerű tematikus sorozata és a hagyományt öregbítve, a szilva és a barack után idén a meggy kapja a kitüntetett szerepet a rendezvényen. A csonthéjas gyümölcs igazi hungarikumnak számít, amelynek jó néhány változatát csak Magyarországon nemesítették, így a fürtöst- és a cigánymeggyet. A fajtákból készült egyedi párlatokat május 16 és 19 között kóstolhatják meg a látogatók az Erzsébet tér parkjában, ahol, mint minden évben, díszdobozba kerül Magyarország pálinkafőzdéinek közös „munkája”, a legnemesebb meggypárlatokból házasított Év pálinkája.

Nyitva tartás:
csütörtök: 14-02 óra , péntek: 14-02 óra
szombat: 12-02 óra , vasárnap: 12-02 óra

PROGRAMOK

MÁJUS 16. CSÜTÖRTÖK
18:00 Sena
20:00 Péterfy Bori Love Band

MÁJUS 17. PÉNTEK
18:00 Belmondo plays Beatles
20:00 Intim Torna Illegál

MÁJUS 18. SZOMBAT
18:00 Zséda
20:00 Zsola és a Vad Orchideák

MÁJUS 19. VASÁRNAP
16:00 Babos Gyula | László Attila | Tátrai Tibor Gitár Trió
18:00 Colorstar
20:00 Kéknyúl Hammond Band

INFORMÁCIÓK

Napijegy: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon nyitástól (csütörtök-péntek 14 óra, szombat-vasárnap 12 óra) pénztárzárásig lehet, a Napijegy hajnali 2 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra.

Bérlet: 5 500 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Bérlettel a Rendezvényre belépni a teljes nyitvatartási időben, korlátlanul lehet. Kóstoló pohár kizárólag a bérlet megvásárlásakor, egy alkalommal biztosított.

Elővételes bérlet: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Kedvezményes bérlet kizárólag a Bónusz Brigádon vásárolható. Bérlettel a Rendezvényre belépni a teljes nyitvatartási időben, korlátlanul lehet. Kóstoló pohár kizárólag a bónusz beváltásakor, egy alkalommal biztosított.

Forrás: Budapesti Pálinkafesztivál

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.