Képtelenség, hogy ne legyünk képesek képet adni utazási hírekhez, ha mégis - küldjön képet Ön.
Advent Győrben - 2011. november 25 - december 23.
A Téli Fesztivál keretein belül Győrben idén is megrendezésre kerül a sokszínű Karácsonyi Vásár. Idén a gyermekek lesznek a rendezvénysorozat középpontjában.
2011-12-01 21:28:50
illusztráció
illusztráció
A város honlapján egy polgármesteri köszöntő várja az olvasókat, majd egy tartalmas programfüzettel folytatódik a sor. A győri Széchényi tér a családi, s baráti találkozók színhelye lesz az elkövetkezendő vő egy hónapban. A „Győrkőc Birodalomban” lesz körhinta, kisvasút, terepasztal, szalmalabirintus és óriás mesekönyv. Számos koncert és színpadi előadás – többek közt a Diótörő - is várja majd a látogatókat az vásározók, a disznótor, a Betlehem és az óriás Adventi koszorún túl, melynek gyertyáit minden vasárnap a vendégekkel közösen, ünnepélyes keretek közt gyújtják majd meg. Az ünnepélyes megnyitó november 25-én lesz. Ekkor kapja majd meg a város ünnepi „fény ruháját” is.

forrás : Fatosz

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.