Ne habozzon, lapozzon híreink között. Közérdekű információk közérthető nyelven.
3. nyári fotófesztivál
Az idei nyár is rengeteg szépséget rejt. Gyere és fotózd le! 2014. június 22-én (vasárnap) immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a fotózás szerelmeseinek legnagyobb nyári ünnepe, amelyen egy egész napon át csodálatos környezetben fotózhatsz.
2014-06-18 01:05:13
3. nyári fotófesztivál
3. nyári fotófesztivál
Ne hagyd ki idén sem azt a napsütéses júniusi vasárnapot a Kopaszi-gáton, amely rengeteg fotós élményt ad neked is! Itt mindent megtalálsz, ami a fotózáshoz kapcsolódik: kiállítás, előadás és rengeteg fotózás…

Találkozzunk a 3. nyári fotófesztiválon!
időpont: 2014. június 22. (vasárnap) 10:00-17:00
helyszín: Budapest, Kopaszi-gát, Öböl rendezvényház és környéke

A részvételi díj elővételben az összes programra és fotózásra csak 2800 Ft.
A nyári fotófesztivál programja folyamatosan bővül.
Figyelem! A résztvevők száma ezen a rendezvényen is 600 főben korlátozott.

A nyár legnagyobb fotós szakmai kiállítása is a fotófesztivál keretén belül kerül megrendezésre, ahol egy helyen kapsz áttekintést az újdonságokról és a Magyarországon elérhető fotós kiegészítőkről.

Modellek a fotófesztiválon : Andrea
Modellek a fotófesztiválon : Andrea
PROGRAM

Tárgyfotózás mesterfokon
Profi étel és tárgyfotós vezetésével fotózhatsz a helyszínen kialakított tárgyfotózás műteremben. Rengeteg hasznos trükköt tanulhatsz!

Glamour fotózás
Profi műteremben, egyedi díszlettel készíthetsz igazán hatásos képeket egy gyönyörű modellről (délután).

A divattervező bemutatja
Estélyi ruhás fotózás profi kialakítású stúdióban (délelőtt).

Extrém Portréfotózás terasz
A rendezvényház teraszán elragadó modellt fotózhatsz extra sminkkel – hajjal, egyedi ruhában. A modellt a teraszon műfénnyel világítjuk meg, míg mögötte az öböl és a természetes fények dominálnak.

Fashion terasz
Egy gyönyörű modellről készíthetsz egyedi ruhában divat képeket, fedett helyen, de mégis a szabadban és természetes háttérrel. A háttérben a festői szépségű öböllel igazán izgalmas fotótémát kínál.

Esküvői divat
A Kopaszi-gát az egyik legkedveltebb budapesti esküvőfotózási helyszín, amelyet ezen a napon Te is megtapasztalhatsz. Egy egyedi tervezői ruhába öltöztetett csodás menyasszonyról és párjáról készíthetsz napsütéses esküvői fotókat.

Kortárs tánc fotózás
A nap során több alkalommal is lehetőség lesz Magyarország egyik legjobb kortárs táncegyüttesét fotózni előadás közben a Tripont által biztosított Profoto vakukkal.

Fotózás és videózás a levegőből
Ismerd meg, hogy hogyan készülnek a mapaság divatos légi felvételek, amelyek eddig csak ritkán vagy talán soha sem látott perspektívából mutatják be környezetünket.

Fotófesztivál szakmai kiállitók : Tamron
Fotófesztivál szakmai kiállitók : Tamron
ELŐADÁSOK

A nyári fotófesztiválon ismert és elismert fotósoktól tanulhatod az esküvői fotózás, a glamour és a tárgyfotózás csínját-bínját.

A földszinti előadóterem programja:
11:00-12:00 Vdartphoto (esküvői fotó)
14:00-15:00 Bakcsy Árpád (étel és tárgyfotó)
15:00-16:00 Maklári Tót Attila (glamour fotó)
KEREKASZTAL

Az előadások és bemutatók után lehetőséged lesz az előadóval kötetlenebb formában is beszélgetni az Öbölház tetőteraszán, hogy tényleg ne maradjon kérdés megválaszolatlan.

Az emeleti kerekasztal sarok programja:
11:00-12:00 Lőrincz Mátyás (légi fotózás)
13:00-14:00 Vdartphoto (esküvői fotó)
15:00-16:00 Bakcsy Árpád (étel és tárgyfotó)
16:00-17:00 Maklári Tót Attila (glamour fotó)

Előadók

V. Dávid Andrea és Áron

A fotózás mellett a valós életben is egy párt alkotó Andi és Áron közel egy évtizede Magyarországon specializálódott esküvői fotózásra, majd a tengerentúlra áttelepülve, Kanadában és az Egyesült Államokban fotózták különböző kultúrákból érkező párok esküvőit.

Maklári Tót Attila

Maklári Tót Attila az MTAphoto stúdió tulajdonosa, 19 éve dolgozik fotósként. 2000-ben fiatal tehetségként keresték meg a Playboy magazintól, hogy készítsen pályamunkát az első Magyar Playmate fotózásához, melyre aztán amerikaiak több száz hazai profi fotós közül választották ki.

Kováts Vera and the Foxes

Esküvői fotós programunk modelljei vasárnap az X-Faktorban feltűnt Kováts Vera és csapata lesz. A komoly fotós munkát időnként a buli váltja, hogy igazán különleges képeket alkothass.

Góbi Rita Társulata

Fehér fal – Testképek Rodinre hangolva címmel a nap folyamán az épület körül négy alkalommal 15 perces előadást tart Góbi Rita Társulata, ahol a Tripont által biztosított mobil vakuk segítéségével lehet a mozgásokat megörökíteni.

forrás : pixinfo.hu

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.