Képtelenség, hogy ne legyünk képesek képet adni utazási hírekhez, ha mégis - küldjön képet Ön.
14. JAZZ-BLUES JAMBOREE és a Magyar Jazz Ünnepe
2014. május 30-31-én a Hajdúböszörményi Fiatal Művészek Egyesülete ismét megrendezi INGYENES, szabadtéri fesztiválját, Hajdúböszörmény belvárosában a Petőfi utcán (Hajdú Hotel és Grande Pizzéria előtti rész) melyet 2 napra sétálóutcává alakítunk!
2014-05-01 05:50:18
Jazz-blues Jamboree plakát
Jazz-blues Jamboree plakát
A Jamboree magas művészi értéket képviselő élőzenei produkcióival igyekszik örömet nyújtani az igényes kikapcsolódást kedvelőknek.

A fesztivál első napján a Magyar Jazz Ünnepe 2014 keretében Zakar Zoltán és a Chico Manada valamint Vörös Janka és az E-Series fellépését élvezheti a publikum. Az estet a Bikini, valamint Hobó és bandája koncertje teszi feledhetetlenné. A napot a felvidéki Southern Comfort rock-blues zenekar fergetegesnek ígérkező koncertje zárja.


Szombaton a magukat `jazz-pop` műfaj képviselőinek nevező Maszkura és a Tücsökraj alapozza meg a hangulatot. Ezt követi a Liszt-díjjal büszkélkedő három gitáros Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor koncertje, változatos és improvizatív stílusban előadva. A koncerten közreműködik még Pluto Horváth József basszusgitáros és Solti János dobos.

A fesztivál a Rockin’ RockCats hajnalig tartó rockabilly partyjával zárul.

A koncertek mellett a helyszínen étel- és ital akciók, pálinkakóstolás várja a közönséget.

Info: www.hafim.van.hu oldalon.forrás : HAFIM

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index
Szállás(ok) a településen:

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.