szállás_regisztrál

   Szálláshely ingyenes

   regisztrációja !

    feltételek a regisztrációs űrlapon

    Tud olyan hírt, ami máshol nem jelent meg, de másokat is érdekelhet - írja meg az oldalunkra.
Óévbúcsúztató kicsit más hangulatban
Élvezze Ön is a magyar Vidék Vendégszeretetét! Közeledik a Szilveszter, és jobbnál jobb alkalmak kínálkoznak, hogy hogyan búcsúztassuk az óévet, és hogyan köszöntsük az újévet.
2013-11-29 02:52:49
Óévbúcsúztató hangulatosan
Óévbúcsúztató hangulatosan
A sok lehetőség közül nehéz választani, azonban szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy nem csak szállodákban, hanem falusi vendéglátóhelyeken is remek programok várják a kedves vendégeket, kedvező áron!

EGRI ÓÉVBÚCSÚZTATÓ / EGER

Elég volt az unalmas éttermi vacsorákból? Nincs kedved gépzenét hallgatni egész este? A házibuli nem jön össze, és különben sincs egy jó hely, ahol együtt bulizzatok? Látogass el Egerbe ahol zenés-táncos évbúcsúztató bulit ígérnek mindenkinek a Dobó téren koncertekkel és utcabállal! A program látogatása ingyenes!

ÓÉVBÚCSÚZTATÓ FESZTIVÁL / BALATONFÖLDVÁR

Balatonföldváron negyedik harmadik alkalommal hívják életre az Óévbúcsúztató Fesztivált. Egész napos rendezvénnyel, gyermekprogramokkal, hagyományos disznóvágással, finom ételekkel várja Balatonföldvár a látogatóit. A rendezvényt este koncertek zárják.

SZILVESZTER A VACKOR VENDÉGHÁZBAN / CSERKÚT

A Vackorban Szilveszteri hangulatban. Kapcsolódjon ki Pécs közelében, pihenjen a Mecsekben, élvezze a természet harmóniáját és vendégházaink teljes kényelmét!
Nálunk a tél csendje még csendesebb, a falusi nyugalom még nyugodtabb. Ha mégis kimozdulna, túrázhat, felfedezheti a környék kiváló fürdőit Magyarhertelenden, Harkányban, Siklóson és Szigetváron. Pécs Szilveszterkor is sok programmal, vidám hangulattal várja a vendégeket. Szilveszterezzen nálunk párjával, családjával, barátaival! Az összkomfortos házainkban 2-25 főig tud szállást foglalni. Gyerek-, család-, és kutyabarát szolgáltatásokat nyújtunk.

Csutora Vendégház - Nagymákfa
Csutora Vendégház - Nagymákfa
SZILVESZTER A CSUTORA VENDÉGHÁZBAN / VASVÁR-NAGYMÁKFA

Mákfa, kicsit a `Hol volt, hol nem volt…` kezdetű történetek helyszínére emlékeztető falu, a történelmi Vasvártól 6 km-re fekszik. Télen különösen meghitt a Csutora Vendégház az Akáczfa utcában, melynek végén folydogál a Csörnöc patak, mellette a Hollósi erdő, szemben egy domb lombos erdővel, amit a helyiek csak Bükknek neveznek.
A ház 6 fő befogadására alkalmas két szobával, fürdővel, konyhával egybenyitott ebédlővel, előszobával terasszal és nagy udvarral öreg fákkal, kerttel. A szobákban cserépkályhás fűtés van.
Élőzenés népi Újévköszöntő (jókívánságokkal, a vendégek személyére szóló egyedi csipkelődős dalokkal) és újévi erdei –fakupás borozgatós- túravezetés igényelhető. Az autók a zárható udvaron parkolhatnak, fedett garázs nincs. Háziállatok jöhetnek.

SZILVESZTER ALSÓPETÉNYBEN / ALSÓPETÉNY

A vidék semmihez sem fogható megélése!
Kint csípős hideg, szikrázó napsütés, puha hótakaró, kipirult orcák, meleg sapka, korcsolya és szánkó, répaorrú hóember – bent forró tea, a csikóstűzhelyben ropogó tűz, gyertyafény, társasjáték és nagy nevetések, vagy egy meleg pokróccal bélelt hintaszék a napsütötte verandán, és egy jó könyv.
Búcsúztassa az Óévet, és köszöntse az Új Évet Alsópetény faluban, melyet a téli csend és puha hótakaró ilyenkor valóban Tündérországgá változtat.
Várjuk szeretettel Vendégházainkban Szilveszterkor is!

Fehértói Halászcsárda - Szeged
Fehértói Halászcsárda - Szeged
SZILVESZTER NÓGRÁDSIPEKEN / NÓGRÁDSIPEK

Csodálatos természeti környezetben, rendkívül nyugodt körülmények között pihenhet Nógrád megye szívében a palóc stílusban épült nógrádsipeki Doboskút Vendégházban.
A vendégház a Cserhát hegységben, Szécsénytől 10 km-re található. A település összterületének több mint felét erdők borítják.
A vendégházat aszfaltozott úton lehet megközelíteni. A belső átriumos, kontyos épület környezetbeillő, a helyi palóc népi építészeti hagyományoknak megfelelően épült.

SZILVESZTER A KISKASTÉLY VENDÉGHÁZBAN / CSÁSZÁRTÖLTÉS

Csupán néhány kilométerre a Hajósi Pincefalutól igazán falusias környezetben, távol a város zajától élvezheti a házias ízeket, helyi alapanyagokból. Az ételek mellett helyi borok és pálinkák várják a Kiskastély Vendégházban szilveszterező vendégeket!
A vendégház szállásként és bemutató gazdaságként is szolgál.
A vendégek számára rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget kínálunk. A Vörös Mocsár természetvédelmi terület festői szépségű tájain túrázásra, lovaglásra, kocsikázásra és természetfotózásra van lehetőség.

FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA / SZEGED

A Fehértói Tájvédelmi Körzet több ezer hektáros halastavai mellett 1938 óta üzemel a Fehértói Halászcsárda.
Az épületkomplexum alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom. Az étlapon természetesen a hal a fő nyersanyag, de természetesen az egyéb ételek kedvelői is bőséges ajánlatban válogathatnak. December 31-én különleges ételekkel, korlátlan italfogyasztással és élő zenével várja kedves vendégeit!

forrás : videkjaro.hu

Bejelentkezés:

Ajánlat kéréshez vagy küldéshez
bejelentkezés szükséges.

Vendég részére
(ajánlat kéréshez)


Szállásadók részére
(ajánlat küldéshez)


Megosztás:

facebook google+ twitter linkedin pinterest
orkut myspace livejournal startlap iwiw
pdf kedvenc email print index

Egyszerű szálláskereső:
  
 Szállás típusa:   
   
   
   
     

30 nap legnézetebb cikkei:

Partnereink:

Fotoverzum, több jó megoldás egy helyen. Bormutató, borkalauz és adatbázis. Fatosz, a vidék házigazdája. Zalai Kilátó, otthon a dombok között. Túrák gyalog és két keréken. OVER Magazín - hírek szabadtéri mozgásról első kézből.